Studenten presenteren afstudeeronderzoek

20 februari 2020

Eén van de documenten die gebiedsregisseur Jano Schoenmakers meeneemt op weg naar een visiedocument voor Heibloem en ‘de Widdonck’, is het onderzoek dat studenten van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) begin 2020 presenteerden.
 

“Heel leuk om te doen”, kijkt Iris Pennings terug op het onderzoek dat zij samen met collega-studenten Sem Adams, Anica van den Berg, Tom Janissen en Cliff van Rodijnen deed voor de Minor Stad & Land, cocreatie en transitie, als onderdeel van het Civil Society Lab.
 

Mogelijkheden onderzocht

In opdracht van stichting HELD onderzochten de studenten welke ontwikkelingen op het Widdonckterrein de leefbaarheid van Heibloem zouden kunnen vergroten. “Wat zou een multifunctionele accommodatie bijvoorbeeld kunnen betekenen?”, schetst Cliff van Rodijnen. Daar doen de studenten in hun rapport allerlei suggesties voor.
 

Onderzoek verder uitwerken

Regiomanager bij Combinatie Jeugdzorg Veronique Zeeman was bij de eindpresentatie. “De studenten hadden te maken met heel veel stakeholders en een ingewikkeld vraagstuk, complimenten hoe ze dit hebben aangepakt. Hun ideeën en onderzoek zijn meegegeven aan de gebiedsregisseur.”
 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonck-Talentendonck

Meijelseweg 3A

6089 ND Heibloem

info@wdtd.nl