Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Werkbezoek gemeenten aan locatie de Widdonck

29 juni 2017

Op dinsdag 27 juni bezochten verschillende wethouders, medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin, samenwerkingspartners en de Gemeenschapsraad Heibloem locatie de Widdonck voor een werkbezoek.

 

Het bezoek startte met een lunch verzorgd door een aantal jongeren van Hilzijn samen met de leermeester kok van Combinatie Jeugdzorg in het praktijklokaal van de Aloysius Stichting. Daarna hebben de kernpartners hen bijgepraat over de ontwikkelingen op het terrein. Vervolgens werden de aanwezigen meegenomen voor een rondleiding over het terrein met een bezoek aan de scholen en een van de dag- en nachtbehandelgroepen. Men was onder de indruk van wat er nu al allemaal gebeurt op het terrein. De wethouder van Leudal zag ook allerlei kansen om de inwoners van Heibloem gebruik te laten maken van de faciliteiten op het terrein en op die manier de verbinding tussen de Widdonck en inwoners te vergroten. Hij stelde voor om vaker contact hebben om de ontwikkelingen op de voet te kunnen volgen.

 

Al met al was het een positief overleg. De aanwezigen waren gecharmeerd van de plannen en de bereidheid van gemeenten om mee te werken en denken is groot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonck-Talentendonck

Meijelseweg 3A

6089 ND Heibloem

info@wdtd.nl